Meesters Voorstellen

Hey! Ik ben Meester Jorn (links op de foto) en ik ben sinds de zomer van 2017 werkzaam als docent bewegingsonderwijs op De Wissel.
Op de donderdag verzorg ik de lessen bewegingsonderwijs. Dit doe ik met erg veel plezier. Het leukste aan mijn werk op de Wissel vind ik toch wel dat ik leerlingen op een positieve manier dingen kan leren op het gebied van bewegen, gezondheid en sociale vaardigheden.

Mijn favoriete sport:     Voetbal

Mijn leukste vak :           Bewegingsonderwijs

Mijn favoriete snack:     Appel

Mijn favoriete eten:       Indisch
Mijn favoriete drinken:  Water met vers fruit

Mijn naam is Mike Jonk (rechts op de foto). In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Academie Lichamelijke Opvoeding en sindsdien actief als docent bewegingsonderwijs.
Ik haal veel plezier uit het overdragen van mijn passies. Vooral mijn passie voor sport en gezondheid. Op De Wissel geef ik aan alle groepen lessen bewegingsonderwijs.
Doordat de leerlingen bij ons op school drie beweegmomenten hebben, kunnen we ook daadwerkelijk iets bereiken, tijdens de lessen. Zelf ben ik een fanatiek sporter en coördineer ik na schooltijd de schoolsportvereniging.

Mijn favoriete sport:     Voetbal

Mijn leukste vak:            Bewegingsonderwijs

Mijn favoriete snack:     Banaan

Mijn favoriete eten:       Italiaans

Mijn favoriete drinken: Water

Hieronder een mooi filmpje over LekkerFit!

Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work