Groep 1/2a

In de groene groep zitten 26 kinderen. Op maandag tot en met donderdag is meester Ronald in de klas en op vrijdag is juf Karin in de klas.

We leren rekening met elkaar te houden tijdens het spelen en werken. Daarbij leren we onze grenzen aangeven en problemen zelf op te lossen. We leren omgaan met uitgestelde aandacht en hulp vragen aan de leerkracht en aan elkaar. Naast de getalsymbolen en letters leren we ook het verfijnen van onze motoriek.

Tijdens elk thema spelen en werken we in de klas en op het leerplein in de verschillende hoeken. We gebruiken daarbij concrete materialen, gekoppeld aan doelen die voor de leerlingen zichtbaar en herkenbaar zijn in de klas.

Elke woensdag is er inloop, dan zijn de ouders van harte welkom in de klas om samen met hun zoon of dochter een werkje te maken in de klas.

Wij zijn er trots op dat we met elkaar plezier maken, elkaar helpen en met en van elkaar kunnen leren.

Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work