Ouderkind Sportavond

Beste ouders,

A.s. maandag is er weer een Ouder Kind Sportavond!
Laat in de intekenlijst hieronder even weten of je er bij bent?

Wat?
Buiten op het grasveld voor de school waar we verschillende spellen zullen gaan spelen!

Wanneer?
A.s. maandag 23 mei

Hoelaat?
Van 18:30 tot 19:15

Zorg dat je erbij bent!

Meester Joep en Meester Mike

Ouder Kind Toernooi - Feyenoord

Daar is ie weer! Het leukste toernooi van het jaar komt er weer aan. Bijgaand de poster en wat overige informatie over het ouder- kind toernooi van Feyenoord!

Wat:
Een voetbaltoernooi waarbij ouders en kinderen uit groep 3 en 4 gezamenlijk voetbalwedstrijden spelen en kunnen deelnemen aan randactiviteiten. Fair-play is in dit toernooi het belangrijkst en daar zijn ook de mooiste prijzen mee te behalen. Ook zijn er leuke randactiviteiten zoals de stormbaan en een luchtkussen. Een nieuwe toevoeging is dat we in samenwerking met diëtistepraktijk de Groene Appel ook de kennis van de ouders over de gezonde leefstijl gaan meenemen in de einduitslag. Hoe dat gaat, gaan jullie meemaken!

Wanneer:
Woensdag 8 juni 2022
Van 13.30 – 16.30 uur.

Waar:
Voetbalvereniging D.R.L.
Spinozaweg 498

Waarom:
Het stimuleren van de ouderbetrokkenheid, sport en een gezonde en verantwoorde leefstijl.

Voor wie:
Het toernooi is voor de leerlingen en ouders van groep 3 en 4. Juist omdat er voor deze groepen weinig aanbod is. Een team bestaat minimaal uit 6 personen en maximaal uit 10 personen, waarvan ouder en kind evenredig is verdeeld.

2204061223 Poster Ouder Kind Toernooi HRES
Schoolreis Plaswijckpark 🎠🎡🎢

Beste ouders/verzorgers,

Op vrijdag 13 mei gaan de leerlingen van groep 3 en 4 op schoolreis naar Plaswijckpark. Om 09:00 uur vertrekken we met de bussen richting het park. Uiteraard mag u ons komen uitzwaaien!

De kinderen hebben voor die dag een rugzak nodig gevuld met voldoende drinken en gezond eten. Ook mogen ze iets meenemen om tussendoor te snacken/snoepen, maar niet te veel. Er mag geen geld mee worden genomen. Onder begeleiding van ouders lopen de kinderen in een klein groepje door het park. Ze moeten deze dag veel lopen, dus is het verstandig om goede schoenen en makkelijke kleren aan te trekken. Ook krijgen ze een polsbandje om, voorzien van naam en telefoonnummer van de school. In verband met het te verwachtte mooie weer is het verstandig om uw kind thuis alvast in te smeren. De bussen zullen om 15:30 weer vertrekken en als er geen file is, dan zijn we rond 16:00/16.15 uur weer terug op school. Mocht dit uitlopen, kunt u dit lezen op Klasbord.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij de leerkracht van uw eigen kind.

We kijken uit naar een gezellige en zonnige dag! 🌞

Vriendelijke groeten,

De leerkrachten van de groepen 3 en 4

Nieuwsbrief april 2022

Beste ouders/verzorgers,

Hierbij de nieuwsbrief van april 2022! Dit keer met extra veel foto's (groep 8 kamp, plastic soep project, voetbaltoernooi en nog veel meer)!

Veel leesplezier,

nieuwsbrief april 2022 1.3
Nieuwsbrief maart 2022

Beste ouders/verzorgers,

Hierbij de nieuwsbrief van maart 2022.

nieuwsbrief maart 2022
Nieuwsbrief februari 2022

Beste ouders/verzorgers,

Hierbij de nieuwsbrief van februari 2022.

nieuwsbrief februari 2022
Nieuwsbrief december 2021

Beste ouders/verzorgers,

Hierbij de nieuwsbrief van december 2021.

nieuwsbrief december 2021
Aanvullende maatregelen.

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Zoals u waarschijnlijk al heeft vernomen, heeft het kabinet besloten om de scholen open te houden.

Wel zijn er aanvullende maatregelen nodig om de scholen verantwoord open te houden. Dringend advies om looproutes op school in te stellen, gespreide pauzetijden te hanteren en leerlingen per groep te cohorteren (in “bubbels” in te delen).

Ook is het dringende advies voor onderwijspersoneel en leerlingen in de bovenbouw (groep 6 t/m 8) om twee keer per week een zelftest te doen.

Leerlingen komen zoveel mogelijk zelf naar school. Bij jonge kinderen is dit natuurlijk niet mogelijk, zij worden dan maximaal door één ouder/verzorger naar school gebracht.

Leerlingen uit de groepen 6 t/m 8 en onderwijspersoneel dragen een mondkapje in de gangen. In de klas en buiten mag het mondkapje af.

Zit uw kind in één van deze groepen? Geef uw kind morgenochtend a.u.b. een mondkapje mee.

Kinderen onder de twaalf jaar blijven bij milde klachten (ook bij snottebellen) thuis en doen een test bij de GGD. Dit geldt dus ook voor onze jongste leerlingen!

Deze maatregelen gaan in vanaf a.s. maandag 29 november en gelden in ieder geval drie weken.

Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

Fijne zondag nog en tot morgen.

Lisette van Tintelen

Assya el Khetabi

Directie basisschool De Wissel

Nieuwsbrief November 2021

Beste ouders/verzorgers,

Hierbij de nieuwsbrief van november 2021.

Veel leesplezier toegewenst!

nieuwsbrief november 2021 1.2
Nieuwsbrief oktober

Beste ouders/verzorgers,

Hierbij de nieuwsbrief van oktober 2021.

nieuwsbrief oktober 1.4