Groep 1/2D

Ik ben juf Dilan en sinds schooljaar 2021 werkzaam bij de kleuters op De Wissel. Ik heb het ontzettend naar mijn zin met de kinderen, de ouders en mijn collega's. We zijn een hecht team. Voor de herfstvakantie hebben wij een nieuwe juf erbij gekregen voor groep 1-2d, genaamd juf Gizem. 

Hieronder leest u onze werkdagen als volgt:  

Maandag: juf Dilan 

Dinsdag: juf Dilan en juf Gizem 

Woensdag: juf Gizem 

Donderdag: juf Dilan en juf Gizem  

Vrijdag: juf Dilan

Handig om te weten: 
Op maandag en dinsdag hebben de kinderen gym.Op De Wissel vinden wij een veilig pedagogisch klimaat erg belangrijk. Dit is dan ook één van onze speerpunten in onze kleuterklassen. Alle kleuterklassen werken volgens dezelfde structuur en hanteren allemaal dezelfde regels en methodes. Sil en Lis zijn onze poppenvriendjes op De Wissel, uit de methode Sil op school. Via de lessen uit deze methode komen de kinderen in contact met verschillende thema’s en vergaren op die manier veel vaardigheden en kennis. De kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven op ons leerplein en daar al spelend leren. Dit plein wordt per thema opnieuw ingericht om zo een optimale leeromgeving te creëren. Leren zichtbaar maken en successen vieren is een ander speerpunt van De Wissel. Dit is bij ons op school een doorgaande lijn, bij de kleuters werken we daarom ook met doelenmuren, uiteraard passend bij deze leeftijdsgroep.

Om de ontwikkeling van de kinderen in kaart te brengen gebruiken wij de observatiemethode Kijk!. Via deze observatiemethode kunnen wij een inhoudelijk rapport maken voor onze leerlingen.

Op De Wissel geloven we dat ieder kind recht heeft om het beste uit zichzelf te halen. Dit bereiken we door een gedifferentieerd aanbod en een warme, veilige speel-leeromgeving te bieden.Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | Heutink ICT