gROEP 1/2C

 

Hallo!

Wij zijn juf Dilara en juf Jente. Juf Dilara heeft op verschillende basisscholen gewerkt. Zowel in het regulier- als het speciaal onderwijs. Juf Jente is sinds 2012 als groepsleerkracht werkzaam in het (speciaal-) basisonderwijs. Dit heeft zij voornamelijk in (regio) Rotterdam gedaan. De afgelopen jaren was zij actief in het prachtige Twente op verschillende scholen en is sinds dit schooljaar teruggekeerd naar het westen. O.a. het grote lerarentekort in Rotterdam was aanleiding om terug te komen voor haar en haar gezin.

Het belangrijkste vinden wij dat kinderen met plezier naar school komen en dat wij met de ouders een goede band heb zodat we er samen voor kunnen zorgen dat uw kind zich optimaal kan ontwikkelen.
- Op maandag krijgen de kinderen gymles van meester Mike.
- Op dinsdag gaan we met elkaar naar het speellokaal.
- Op dinsdag krijgen de kinderen techniekonderwijs.
- Op woensdag hebben we theaterles in het speellokaal.
- Op donderdag krijgen de kinderen muziekonderwijs.

In groep 1/2C vinden we de volgende regels belangrijk:
- Als de juf praat, ben je stil
- We luisteren naar elkaar - We zijn lief voor elkaar
- We gaan netjes met alle spullen om
- Samen spelen, samen leren.

Leren zichtbaar maken en successen vieren is een ander speerpunt op ‘De Wissel’. Dit is bij ons op school een doorgaande lijn. Bij de kleuters werken we daarom ook met doelenmuren, uiteraard passend bij deze leeftijdsgroep.

Om de ontwikkeling van de kinderen in kaart te brengen gebruiken wij de observatiemethode ‘Kijk!’. Via deze observatiemethode kunnen wij een inhoudelijk rapport maken voor onze leerlingen.

Op De Wissel vinden we dat ieder kind het recht heeft om het beste uit zichzelf te halen. Dit bereiken we door een gedifferentieerd aanbod en een warme, veilige speel-leeromgeving te bieden.


      


                                                  

Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | Heutink ICT