gROEP 3B

In groep 3b leren wij lezen, schrijven en rekenen. Met behulp van doelenposters zien wij wat we al hebben geleerd, en wat we nog moeten oefenen.  Wij kijken bijvoorbeeld hoeveel woorden wij kunnen lezen in een minuut. Aan het einde van het schooljaar willen wij met alle 20 kinderen samen 800 woorden in een minuut lezen. We zijn heel trots op hoe geconcentreerd we al kunnen werken, en dat terwijl wij vorig jaar nog bij de kleuters zaten!

Elke dinsdagochtend hebben we samenleesochtend. Dan mogen ouders of andere familieleden tot 8:45u. komen lezen in de klas. Op woensdagochtend hebben we inloop tot 8:45u, dan mogen ouders meekijken met andere werkjes. Op donderdag en vrijdag hebben wij gym, dan moeten de kinderen hun gymspullen meenemen.

Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work