GROEP 7A

In groep 7 leren we nog veel nieuwe dingen. Bij taal is dat bijvoorbeeld ontleden. Bij rekenen leren we wat breuken en procenten zijn. Bij spelling leren we in een stappenplan werkwoordspelling. We krijgen ook iedere week huiswerk mee. Dit is stof die we in die week geleerd hebben in de klas. Zo kunnen de leerlingen dit thuis nog een keer goed oefenen.
Voor de vakken natuur en techniek, aardrijkskunde en geschiedenis krijgen de leerlingen per blok leerwerk mee, dat daarna getoetst wordt.

In januari en in juni maken we de citotoets en in april ook nog eens de entreetoets voor het voorlopige advies. Bij het laatste rapportgesprek krijgen de kinderen een voorlopig advies mee voor het vervolgonderwijs.

Gymtijden groep 7a:
maandag  : 13.40 uur - 14.20 uur