GROEP 7A

In groep 7 hebben wij samen de 3 klasregels opgesteld, namelijk:
"Wij zijn aardig voor elkaar", "Wij zijn zuinig op onze spullen" en "Wij zijn stil op school". Samen hebben wij punten opgesteld waar je bij de 3 regels aan moet denken, zo is iedereen verantwoordelijk voor een leuke groep.
Op deze manier kunnen wij de leerlingen zo goed mogelijk voorbereiden op de Cito's en natuurlijk ook de Entreetoets. Want als je je fijn voelt in de groep gaat leren een stuk makkelijker en kun je hard werken!

Wij hebben elke maandag en donderdag gym, zij moeten dan hun gymkleding bij zich hebben. Daarnaast hebben de leerlingen op dinsdag techniek en vrijdag krijgen ze de training "Rots en Water". Bij deze training leren ze de kinderen (nog) sterker in hun schoenen te staan!

We maken er een topjaar van!

Ik ben meester Danny en dit is mijn eerste jaar op de Wissel. Op mijn vorige school heb ik al vele jaren les mogen geven aan de bovenbouw, dus daar heb ik al veel ervaring mee. Ik heb erg veel zin om met deze fijne groep er wat moois van te maken!