Schoolsluiting Corona tot 5 oktober 2020

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Wij hopen van harte dat u en uw gezin in goede gezondheid verkeren. Helaas zien we het aantal coronabesmettingen toenemen. Ons raakt het op De Wissel helaas ook. 
Inmiddels hebben we acht collega's met klachten getest op Corona. Er zijn twee uitslagen negatief, drie uitslagen positief. De leerkrachten met Corona werken in de kleutergroepen. De overige drie collega's wachten nog op een testuitslag. Hierop hebben wij direct contact gezocht met de GGD.
Op basis van ons gesprek heeft de GGD beoordeeld dat uw kind in de categorie valt met een laag risico op besmetting en er op dit moment geen aanleiding is tot zorg. Het is echter wel verstandig om de aankomende 14 dagen alert te zijn op klachten bij uw kind(eren). Mocht u vragen hebben wat betreft het Coronavirus dan kunt u contact opnemen met het landelijk nummer 0800-1351 of de huisarts(post). Na contact met de GGD en beraad met ons schoolbestuur (RVKO) hebben we besloten als school vanaf donderdag 24 september 10 dagen in quarantaine te gaan. Dit betekent dat we maandag 5 oktober pas weer open gaan. Tot die tijd zullen onze leerkrachten hun uiterste best doen om het afstandsonderwijs wat reeds is ingezet te continueren. Naast de online les zijn de leerkrachten iedere schooldag t/m 14.30 uur beschikbaar om uw vragen via Schoolwapps of mail te beantwoorden. 
We hopen op uw begrip en nemen deze maatregel in het belang van de gezondheid en veiligheid van ons team en de kind(eren). Omdat er zoveel collega's met klachten thuis zitten en we ons team monitoren in quarantaine is het onmogelijk voor ons om noodopvang te verzorgen en vooralsnog is er ook bij een vitaal beroep in deze situatie geen regeling meer. U zult dit in uw thuisomgeving moeten organiseren. Mocht u of uw kind besmet zijn met het Coronavirus wilt u dit dan mailen naar ons?
Heeft u vragen of maakt u zich zorgen dan horen wij dat graag. U kunt ons bereiken op directie@basisschooldewissel.nl 

Zorg goed voor elkaar en we zien elkaar hopelijk in goede gezondheid maandag 5 oktober!

Met vriendelijke groet,

Lisette van Tintelen

Assya el Khetabi
Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work