Heropening De Wissel maandag 12 oktober 2020

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Een groot compliment voor hoe snel jullie mee geschakeld zijn naar het online/ afstandsonderwijs.

We hebben na overleg met de GGD, ons schoolbestuur en de MR besloten de online lessen nog één week met elkaar door te zetten. Basisschool De Wissel gaat maandag 12 oktober weer open!

We willen en moeten de gezondheid voor alle medewerkers, leerlingen en ouders waarborgen en verdere besmetting voorkomen. In de quarantainetijd zijn er 12 medewerkers getest en 9 medewerkers hebben Corona. De laatste testuitslag was dinsdag 29 september.

Maandag 28 september was er een persconferentie van onze minister president Mark Rutte. De richtlijn is dat bij een Corona uitbraak, zoals bij ons onder het personeel het geval is, een instelling 14 dagen dicht moet.

LET OP: Mocht u een Chromebook willen lenen dan kunt u dat doorgeven aan de leerkracht. U kunt een Chromebook ophalen op school:
- vrijdag 2/10 tussen 14.00-17.00 uur
- maandag 5/10 tussen 9.30-10.30 uur
- dinsdag 6/10 tussen 8.30-10.00 uur

Er kan één ouder met mondkapje langskomen om de leenovereenkomst in te vullen.

We hopen op uw begrip in deze noodsituatie.

Mocht u nog vragen hebben kunt u die mailen naar: directie@basisschooldewissel.nl

Blijf gezond en tot maandag 12 oktober!

Met vriendelijke groet,

Lisette van Tintelen