Berichtgeving over sluiten van de school

Goedemiddag ouder(s) / verzorger(s),

Momenteel is in het nieuws dat de scholen vanaf aanstaande woensdag 16 december 2020 tot 19 januari 2021 gaan sluiten. We krijgen hier vanzelfsprekend vragen over. Meer dan dit weten wij ook nog niet.

Vanavond is een persconferentie, het is handig om deze te kijken zodat u op de hoogte bent. Dat doen wij ook.

Zoals u van ons gewend bent, zullen wij u na de persconferentie zo snel mogelijk informeren wat dat voor de kinderen van De Wissel betekent. U begrijpt dat dit onverwachte nieuws heel veel werk en uitdagingen veroorzaakt voor zowel u als voor ons. Samen gaat het ons lukken om hier een goed vervolg aan te geven.

We willen heel graag toch samen met de kinderen Kerst vieren en het jaar gezellig afsluiten. Vandaar dat we het geplande kerstdiner niet woensdag maar dinsdag 15-12-2020 vanaf 15.00 uur vieren.
U hoeft uw kind morgen dus niet rond 15.00 uur op te halen, want we eten met elkaar op school. U wordt door de groepsleerkracht over de gespreide ophaaltijden geïnformeerd.

De ouder(s)/ verzorger(s) die een chromebook willen lenen kunnen deze morgen 15-12-2020 en uiterlijk woensdag 16-12-2020 onder schooltijd ophalen.

Hartelijke groet,
Lisette van Tintelen