Nieuwsbrief december 2021

Beste ouders/verzorgers,

Hierbij de nieuwsbrief van december 2021.

nieuwsbrief december 2021
Aanvullende maatregelen.

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Zoals u waarschijnlijk al heeft vernomen, heeft het kabinet besloten om de scholen open te houden.

Wel zijn er aanvullende maatregelen nodig om de scholen verantwoord open te houden. Dringend advies om looproutes op school in te stellen, gespreide pauzetijden te hanteren en leerlingen per groep te cohorteren (in “bubbels” in te delen).

Ook is het dringende advies voor onderwijspersoneel en leerlingen in de bovenbouw (groep 6 t/m 8) om twee keer per week een zelftest te doen.

Leerlingen komen zoveel mogelijk zelf naar school. Bij jonge kinderen is dit natuurlijk niet mogelijk, zij worden dan maximaal door één ouder/verzorger naar school gebracht.

Leerlingen uit de groepen 6 t/m 8 en onderwijspersoneel dragen een mondkapje in de gangen. In de klas en buiten mag het mondkapje af.

Zit uw kind in één van deze groepen? Geef uw kind morgenochtend a.u.b. een mondkapje mee.

Kinderen onder de twaalf jaar blijven bij milde klachten (ook bij snottebellen) thuis en doen een test bij de GGD. Dit geldt dus ook voor onze jongste leerlingen!

Deze maatregelen gaan in vanaf a.s. maandag 29 november en gelden in ieder geval drie weken.

Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

Fijne zondag nog en tot morgen.

Met vriendelijke groet,

Lisette van Tintelen

Assya el Khetabi

Directie basisschool De Wissel

Nieuwsbrief November 2021

Beste ouders/verzorgers,

Hierbij de nieuwsbrief van november 2021.

Veel leesplezier toegewenst!

nieuwsbrief november 2021 1.2
Nieuwsbrief oktober

Beste ouders/verzorgers,

Hierbij de nieuwsbrief van oktober 2021.

nieuwsbrief oktober 1.4
Ouderkind Sportavond

Beste,

A.s. maandag is er weer een Ouder Kind Sportavond! Laat in de intekenlijst hieronder even weten of je er bij bent? We starten om 18.30 uur buiten op het grasveld voor de school waar we verschillende spellen zullen gaan spelen! Zorg dat je erbij bent!

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Maandagochtend 6 september is het zo ver, dan is de opening van ons ontdeklab!

De wethouder, Said Kasmi is hierbij aanwezig en houdt een speech over de kansengelijkheid op Zuid.

Alle leerlingen van groep 1 t/m 8 krijgen in het ontdeklab in halve groepen technieklessen van een vakkracht. Onze leerlingen leren hier onder andere: innoveren, ontdekken, werken met robots/ beebots, technisch lego en ontwikkelen brede vaardigheden.

Wij zullen de foto’s van deze feestelijke gelegenheid maandag met u delen!

Met hartelijke groet,

Lisette van Tintelen

Assya el Khetabi

Directie basisschool De Wissel

Nieuwsbrief juli 2021

Goedenavond,

Hierbij de nieuwsbrief van juli 2021, veel leesplezier!

Team de Wissel

nieuwsbrief juli 2021
Nieuwsbrief juni

Beste ouders/verzorgers,

Hierbij de nieuwsbrief van juni 2021.

Team de Wissel

nieuwsbrief juni 2021
Fijne moederdag!!!❤️🥰

Voor alle lieve moeders een hele fijne moederdag toegewenst! ❤️

De Koningsspelen a.s. Vrijdag 👑🤾‍♀️😍

Beste ouder(s)/Verzorger(s),

A.s. Vrijdag 23 april staat MIJN favoriete dag van het schooljaar op het programma! 😜 De sportieve Koningsspelen voor de groepen 3 t/m 8! Zoals ook in de nieuwsbrief staat aangegeven hopen wij dat iedereen a.s. vrijdag oranje gekleed naar school komt! Als dit niet lukt kan het ook in de kleuren Rood/Blauw/Wit zijn!

Zorg voor een flesje water dat bijgevuld kan worden, zodat de kinderen genoeg kunnen drinken! Wij zorgen voor fruit, zodat ze tijdens de sportdag nog een energieboost krijgen.

Laten we met ze alle hopen op goed weer ☀️

Met sportieve groet,

Meester Mike